bahreyn – Tıbbiyeli Sözlük
İki deniz arasında kalmış Ortadoğu ülkesi.
Tam olarak iki deniz denemez bir ada ülkesi.
Ülke adını deniz anlamına gelen bahr ve Arapça kelimelerin sonuna gelip iki anlamı veren ~eyn takısından alıp iki deniz anlamındadır.

Arabistan dan Bahreyne inşaa edilmiş sex köprüsü sayesinde her haftasonu kutsal topraklardan Bahreyn'e doğru giden jiplerin içindekiler buradan cima edio geri dönerler.
Türkiye'nin Kıbrıs'ı neyse arabistan'ın bahreyn'i de odur (arada class farkı var) . Bol bol sex ve kumar.

Kur'an'da bahsedilen ve tatlı su ile tuzlu suyun karışmadığına atfedilen yer de muhtemelen buradadır
Basra körfezine dökülen fırat ve Dicle nehrinin tatlı suları ile buranın tuzlu suları karışmaz. Petra gibi ticaret şehrinde insanların bundan haberdar olmaması da imkansızdır. Buradan duyduğu kadar Muhammed de durumu kur'an'a geçirmiş fakat bu işin nasıl olduğunu bilmediği için de tatlı su ile tuzlu su arasında perde var demiştir de olayın perde ile ilgisi yoktur olayın sebebi öz kütle ve sıcaklık farklarıdır

Bundan başka İslamcılar sevine sevine Cebelitarık da suların karışmadığını bulan kaptan custo'nun Allah'ı doğruladığına sevinmiştir.
1990lar yada 2000 lerde her cami imamı yada islamcı "gavur adam gemiye binmiş taa bilmem nerde bakmış deniz suları karışmıyor. Getirip Kur'an'da var demişler. Adam bakmış hemen müslüman olmuş" diye anlatırlardı.

Olay zaten yalan fakat kaptan custo denilen kişi müslüman olmadığı gibi atlas okyanusu ile suyu karışmayan Akdenizin sularından ikisi de tuzludur. Adabına uygun bile değil söylenen yalan.

" O, birinin suyu lezzetli ve tatlı, diğerininki tuzlu ve acı olan iki denizi salıverip aralarına da görünmez bir perde ve karışmalarını önleyici bir engel koyandır."

Çok sex yazdığım için uydurdum sanılmasın diye.
Ortadoğu'nun kerhanesi:
https://plus.google.com/104753234551592048512/posts/ct44kq7Nags