cüneyt turan – Tıbbiyeli Sözlük
Beyin cerrahi alanında 10 bin ameliyat yaptığını ve abd-almanya'da da çalışığını söyleyip tv kanallarına da çıkan sahte profesör.



Gelen ihbar ile yapılan araştırma sonucu lise mezunu olduğu ortaya çıkmış.



Bir videosunu da buldum kediciklerin kanalı a9'da. gayet profesyonel konuşuyor abimiz ama hekim karizması da göremedim:

video
ilgili programda karşısına oturan oktar babuna'dan sahtekârlık bakımından aşağı kalır yanı olmayan sözde beyin cerrahı. oktar babuna'nın geçmişteki mevzûlarını belli bir yaşın üstünde olup bilmeyen kalmamıştır herhâlde.
Bence bu adama plaket verilmeli. Dediklerinin ne kadarını yaptı bilemiyorum ama baya baya kongrelere gitmiş filan. Bu kadar uzun zamandır insan avlamak kolay iş değil.



Şakası bir yana surekli eski kelimeler kullanan, tevazudan pek nasip almamış görünen ve fazlasıyla kasıntı olan tiplerden uzak durmak lazım.



Memleket dönmüş sirke, ağlayacağımız yere gülüyoruz hey Allahım.
şu sıralar ülke gündeminde olan "sahte profesör". merak edip youtube'da bulunan videolarına şöyle bir baktım. açıkçası pek de sırıtmıyor.(*) ama bir de şu durum var k;, bu adam gerçekten dediği kadar vakaya misafir hoca olarak katıldıysa bu adamı konuk olarak davet eden, operasyonuna kabul eden cerrahlarda da kusur var. vizyon kusuru. ben açıkçası bir toplantıda tanıştığım hocaların bile çalışmalarına şöyle bir göz atıyorum. ne konuda yayınları var diye. derneğe üyeliği bile olmayan birinin bu kadar süre ortalarda dolaşması facia.