devamlıögrenci – Tıbbiyeli Sözlük
6 yaşında başladım okula, 21 yaşındayım ve tüm okul hayatım boyunca yaptığım
devamsızlık sayılıdır. Tamamen alışkanlık olduğunu düşünmeye başladım. Artık tatillerde sıkılıyorum. çoğu zaman evde sıkılmayım diye okula gitmeye başladım. dersleri de canım istediğinde dinliyorum. Kendimi yavaş yavaş okulun bir parçası olarak görmeye başladım. Bunun içinse gerçekten çok üzgünüm.
Her durumda okulda olan öğrenci tipi.
Şuan derste yazıyorum bu entryi. hastayım, ilaçlarla ayakta durduğumu belirtmek isterim. Hele hocanın anlattığını anlamıyorsanız ve hoca not vermiyorsa hayat daha zor oluyor. İyi dersler, tabii gerçekten iyiyse.
kendisi bir mühendis adayı. dünyanın en minnoş insanlarından biri. efendim sözlüğe ilk geldiğim sıralarda girdiğim şu entry aslında onun için yazılmıştır (bkz:#27471)
duygusal biridir onu üzmeyin dostlar, başınıza bir şey geldiğinde ilk koşacak kişi, çok iyi bir sırdaş ve her şeyden önce gerçek bir dosttur. uzlaşmacı bir kişiliği vardır, dünyada benim için sayılı birkaç kişiden biridir. hoş geldin diyorum ve buralarda daha çok yazmasını diliyorum. içine atma canım devamlıogrenci. bu arada kendisinin başı devam zorunluluğuyla anlayacağınız üzere beladadır(*)
''mühendislik fakültesinin en zor dersi'' başlığını açarak kendisini fark etme fırsatı yakaladığım, bir yılı aşkın süredir sözlükte olmasına rağmen hala adına bir nick-altı açılmaması da bizler adına bir ayıp teşkil eden bir durum olsa da, geç olsun güç olmasın mantığı çerçevesinde nickine başlık açmış olduğum, mühendislik fakültesinde okuyan ve kuvvetle muhtemel akışkanlar dinamiği, termodinamik ve ısı transferi derslerinin sınavlarından bir türlü geçemeyen ve geçmeyi de düşünmeyen, sözlükte samimi itiraflarıyla dikkat çeken bir yazardır.

ayrıca dün gece sözlüğe bıraktığı illüstrasyonla da beni etkilemiştir.



ve son olarak da tıbbiyeli olmasa da burada asla yalnız olmadığını bilmesini isteriz.

iyi yazmalar...
Samimi bir yazar. "Tıbbiyeli olmayanlar yalnız değildir" hissiyatıyla mesaj atmıştım. Evet. Tıbbiyeli olmayanlar yalnız değildir.
sayesinde çok güzel bir kitapla tanıştığım değerli yazar. keşke bu kadar geç okumasaymışım.