ekşi sözlük olayları – Tıbbiyeli Sözlük
Efendim , şu anda yaşanan bir takım olaylardır , bahsetmek isterim .

Kanzuk dedikleri kuruculardan biri , Kanzuk'un eşi ve eşinin girdiği entryle dalga geçen başka bir sözlük yazarı olayın kahramanlarıymış .

Eşinin isteğiyle , dalga geçen yazar uçurulunca , sözlükte boykot başlatılmış .

Ah ekşi , ben haber okumak için ne televizyon izlerim , be gazete okurum ne de internette herhangi bir siteye bakarım , direk ekşiyi açarım . Ama sen de güç zehirlenmesi yaşıyorsun besbelli .

Kanzuk ve pek kıymetli eşinin özür dilemesini bekliyoruz , kanzuk ve eşinin uçurulmasını ve uçurulan yazarımızın geri dönmesini istiyoruz .

Bakalım bu dönüm noktası olayda , nasıl bir tavır alınacak ?

Merakla takipteyim
Ben önce şaka yapılıyor sandım, geyik çok dönüyor platformda diye. Başta insanlar daha ılımlıydı duruma. Çünkü adam kıyak geçse ne olur geçmese ne olur. Kendi dükkanı, ister başkan yapar ister yazar. İsterse sözlüğü kapatır gider. Bize bir borcu yok ki, istihdam da sağlamıyor. Kim bilir kimleri yazar yapıyordur zaten duymadığımız. Sadece başka bir yazarın işten atılması (halk tv'de böyle geçiyor hahah) kötü olmuş. Bence millet sonradan ona tepki gösterdi, öncesinde millet dalgasına yazıyordu diye düşünmek istiyorum, umarım bu kadar işsiz değillerdir. Ben de bekledim bakalım bize ekmek çıkacak mı olaydan diye, bir yazar maaşı, entry başına prim vs. Diye. Bir şey çıkmadı :)