faber castell 1425 – Tıbbiyeli Sözlük
asıl ismi faber castell 1425 iğne uçlu tükenmez kalem olan aşağıda göreceğiniz bu kalem, hem ucuz (şu an 1.5-2tl kadar) hem çok kaygan uçlu (jel kalemlerin çoğundan daha rahat yazıyor ve çapının ince olması tutuş kolaylığı sağlıyor.) olması sebebiyle her 5 öğrenciden 3ünde bulunmaktadır. faber de bunu fark etmiş olacak ki bu sene itibariyle birçok farklı rengini satışa sunmuş, birkaç aydır oranı 5te 4e çıkarmıştır.
baya övdüm ama mürekkebinin kokusu iğrenç mi iğrenç, önemseyenlere duyurulur. (*)
bu kalem hakkında yazma sebebim de son 1 yıldır iyi kötü her duyguma ortak olan yazılarımı yazan yoldaşımın 1425 olması. entrylerimde ona da yer vermek istedim. (*)
görsel
Kırmızı rengine bir türlü alışamadığım kalem.

Her seferinde yeni bir şans veriyorum ancak ilk yazınca kırmızı bekleyince bordoya dönen rengi hiç sevemedim.

Onun haricindeki tüm renkleri çok güzel özellikle yeni çıkanlar. İnce olması da cabası.
Stabilo kalemimi yere düşürüp ucunu kirmam sebebiyle ve su siralar paramin olmamasi sebebiyle (*) geçiş yaptığım kalem. Ben ayni kalemin auto serisinden yanayım, yazimi cok daha guzel. Ama cabuk bitiyor bu kötü özelliği. Bir de bunlari yazarken elimin her yerinde mürekkep lekeleri oldugunu fark ettim arada boyle kucuk sirin yaramazliklar da yapiyor. Seviyoruz kendisini.
görsel
10 renkli setini ve 10'lu siyah setini satın alarak kullanmaya başladığım kalem. Biterken aşırı akıyor mürekkebi, yazınca hoş durmuyor, hasta dosyaları sağ olsun 2 tanesini bitirdim. Renkli setini çok seviyorum, bir şey yazacaksam cıvıl cıvıl oluyor sayesinde. İnce olması sebebiyle fazla yer de kaplamıyor, bir de mürekkebi akmasa aşk yaşayacağım kendisiyle