kırmızı ruj ve oje – Tıbbiyeli Sözlük
Nefret ederim kendilerinden, bordo olursa bir nebze çekilir, ancak aşırı cıvık kırmızı renk rujları kızlarımızın dudaklarında görmek bendenizde bir infihal hali başlatmıştır,isyan etmekteyim buradan. Yakışmıyor,palyaco gibi oluyorsunuz. Bordo falan tamam da kırmızı kötü duruyor,cekici bulmuyorum.
bugüne kadar hiç kullanmadığım ve ileride de tercih edeceğimi düşünmediğim kozmetik ürünleridir. Bazısında güzel durur o ayrı. Ha unutmadan; kullanılacak yer var, kullanılmayacak yer var, dikkat etmek lazım.
seksapalite içerir.



şimdi"ben çok severim" diyen de fişlenir,demeyen de.

en iyisi pusup entry okumak.
kırmızıyı o kadar düşürdüler ki yakışan da yakışmayan da kullanıyor.

kendini az biraz genç hatta büyük hissetmeye başlayan kızlarımız hoop kırmızı ruj sürdüm ben ojem de öyle deyip gezmeye başlıyor. çok yanlış.
Yeni yetme gençlerin rağbet ettiği, 10 yaş büyük gösteren makyaj ürünleridir. Herkese yakıştığı fikri doğru değildir. Açık tenlilere yakışır. Koyu tene bordo daha çok gider.
Kırmızı ruj candır, en az 50 tonu vardır. Erkeklere hepsi aynı görünür. Mat göz makyajıyla, bakımlı saçlarla ve beyaz dişlerle hoş görünür. Bazı kadınlarda bağımlılık yaptığı söylenir bir kırmızı ruju ya tek gün sürersiniz ya bitene kadar.



Oje konusundan pek anlamam sadece nail art videoları izlemek hosuma gidiyor arada. Doktor tırnak uzatmaz, diyenlerdenim.
derse gelirken kırmızı ruj süren kızlar çok kalitesiz ve görgüsüz görünüyorlar.

bu rengin zamanı gece mekanı ise parti, düğün vs. gibi organizasyonlardır.