kıymet verilmediğini anlamak – Tıbbiyeli Sözlük
Sözlükte jema'nın son itirafını gördükten sonra anladığım durum. O kadar destek verdik bir teşekkürler edilmemiş bana. Neyse demekki ben destek verememişim demekki.



Ayrıca genel olarak radyoya bir iki kere girdim tamam oradan kimse ile tanışamadım doğrudur.



bu sözlükte en çok girisi olan yazarlardan biriyim. Hatta hiç bir zaman copy-paste yapıp milleti sıkmadımda.



Fakat genel olarak bu sözlükte ne yönetimle ne de yazarlar arasında değerim yokmuş onu anladım.



Ben yazmasam zaten başka biri benim yerime yazacakmış gibi.





Şahsen şu son zamanlarda sözlükten öğrendiğim kimseye yaranılmıyor ve saygı duyulmuyor.



Sevdiğim bir insan vardı o da gitti zaten bir tek onunla tanışamadığıma üzgünüm.



İkinci nesil yazarlar umarım sizler bizler gibi olmazsınız burada. Bol bol konuşun, yazın ve birbirinize saygıyı unutmayın.





Belki bir gün geri dönerim bende girilerimle.



Bu sözlükten bir doktorumsubiri geçti dersiniz artık.
birileri gittiği yere çağırmamış, aramamış sormamış zamanında hep beraber eğlenirmişsiniz... bunlar değil insana kıymet verilmediğini hissettiren. yanındayken o insanların yüzlerine baktığınızda o kmlerce mesafeyi görmek, basit bir hatada acımasızca yargılanmak, sizi nasıl üzeceğini bilen insanların ellerindeki tüm kozları sözde şaka yaparak teker teker kullandıklarını görmek, söz konusu menfaat olunca hiç beklemediğiniz insanların sizi nasıl hiçe saydığını hatta göz göre göre ekarte etmeye çalıştığını görmek... bunlar insana kıymetsiz hissettiriyor. bunları yapan insanla her yere git, istersen kardeşim desin, eşim desin, aşkım desin, sana kıymet verilmediği gerçeğini değiştirmiyor.
çevreyi 'algıladığımız' kadar yaşayabildiğimizin kanıtıdır. sanırım en kötü yanı, kıymet vermediğini anlayan o kişiden çok daha sonra duruma uyanmak.
O ilişki her neyse artık bitirilmesini gösteren en önemli sinyaldir artık. Size hak ettiğiniz kıymeti, değeri vermeyenlerle dolu bir çevre kurmayın kendinize.