neden bu ülkede yaşıyorum ki diye düşünmek – Tıbbiyeli Sözlük
Zihnimde Ülke ülke gezinti yapıp tamam şurası tam bana göre de diyemediğim için böyle şeyleri fazla düşünmem
Başka ülkeye gidemediğim için. Tıkıldık kaldık paradoks gibi çıkamıyoruz buradan. Bunca adaletsizliğe bunca görgüsüz saygısız insana rağmen bir şekilde devam ediyoruz. Devam etmek ister miydim? Hayır. Bu bokton hayatı yaşamayı hiç istemezdim. Bambaşka bir yerde bambaşka bir hayat yaşamak isterdim. Ama dünyaya bir kere geliyoruz. Bu da değiştiremeyeceğimiz şeylerden sadece birisi.
dolar euro kuruna bakınca cevabını bulduğum düşünceler bütünü.yaşam şartları yüzünden gitmek istediğim bu ülkeden yine yaşam şartları yüzünden çıkamıyorum.sonsuz bir loopa girdim.gençleri bu ülkeye hapsederek ülkenin geleceğiyle de oynuyorlar.kültürü,farklılığı,vizyonu minimalize ederek sorgulamayan bir jenerasyon yaratmak istense de tuğla döşeli kaldırımların arasından kurtulup büyümeyi başaran çiçek gibi bizde bir gün yolumuzu buluruz elbet
bu ülkenin kurucusunu ve kurucusunun koyduğu kuralları seven, atam bize vatan bırakmış bu bu vatan biz türklerin diyen, bu ülkeyi sevmeyen insanlara terörist diyen, kurulduğu günden beri sayılı yıllar haricinde osmanlı'nın en en kötü halinden bile fersah fersah uzakta olan bu ülkenin güzellemesini yapan insanların düşünmesini garipsediğim durum.