sinemada story atmak – Tıbbiyeli Sözlük
Reklamlar biter bitmez başlayıp filmin sonuna kadar 10 tane story atan bir kişiye denk geldim geçen gün. Film 5 Ocak’ta vizyona giren Arifv216 idi. Filmi izlesem de çok sinir bozucu bi hareket. Arkadaşım ne bu görgüsüzlük?!
İbret-i alem olsun diye bunlardan üçüne beşine dava açsa filmin -her kimse artık- sahibi mahibi, içimin yağları eriyecek.
Hatta kim bilir, belki sinemalar bedava olur bu görgüsüzlerden tokatlanan paralar arttıkça
Story atan kişinin "bakın ne kadar elit ve kültür dolu bir insanım, vizyon filmlerini hiç kaçırmam" mantığıyla attığını düşündüğüm eylemdir.

Neresinden tutarsan tut görgüsüzlük ve saygısızlık kokan hareketler.
yeni popülerleşen saçmalıklar listesinde bir numaradadır. yakında sinemalarda bununla ilgili bir uyarı yapılacak gibi duruyor.
İnsanların sadece sosyal medyada yaşadığını gösteren davranıştır. Sevdiğim özel arkadaşlarımla gittiğim yerlerde o günün anısına dahi fotoğraf çekmeyi unuturum bazen. Artık çoğu kişi tarafından 'ân'ın kıymeti bilinmiyor mâlesef. Bir gün insanlar geriye dönüp baktıklarında bu boş yaşantıları için üzülecekler.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu benim gerçekleştirme ihtimalimin minimum olduğu bir eylem. Ancak günümüzde attığı adımı paylaşmak gibi bir moda var. Bu bağlamda bu insanları eylemlerinden ötürü ötekileştirmek yerine, neden bu halde olduklarını sorgulamamız lazım. Bunu yapan kesim 12-20 yaş aralığında. Bu aralıkta birey kendine bir rol model alır ve onun gibi olmaya çalışırr. Hepimiz bir yakını yapıyordur bunu, eleştirmek yerine düzgün rol modeller sermeliyiz önüne. Eleştirince yalnızca çenemiz yoruluyor maalesef. Keşke eyleme katkısı olsa.. Bilimle büyüsek keşke...