sözlük yazar puanı – Tıbbiyeli Sözlük
Neye göre kime göre
Ek:sadece alınan bening sayısı artı puan verdiği takdirde bu sözlüğün tarafsızlığını etkileyecektir bu nedenle hem bening hem maling oylamanın artı getirmesi , sözlüğe nacizane tavsiyemdir. Aksi takdirde bir zaman sonra maling olan birçok girdinin silindiğini görebiliriz, ha yazarların umrunda da olmayabilir bunu da zaman gösterir
Puanlama algoritması değişen.

15 binlik puanımı bir anda 5 binde görünce anlık taşkardi gelişti. Bir de black mirror nosedive izleyip gelmiştim, tam oldu üstüne. Altı sıfırı attıktan sonra oluşan boşluk hissi gibi. Değeri hala aynı ama milyon yerine trilyon demenin verdiği hissi veremiyor gibi. 15 bin nerdeee 5 bin nerde..?
Evet bayanlar baylar sevgili romalılar, dedim ki bu yılan hikayesine şehir efsanesine son vereyim, giriştim bir işe. Zamanla editlemek üzere bu entryi girdim.

Her bir Entry: +2 puan (eskiden entrynin uzunluğuna, muhtemelen karakter sayısına, göre hesaplanıyordu. Şimdi fix 2 puan)

Benign: +3 puan

malign: şu an için etkisiz eleman. Fikirlerimiz bekleniyor (bkz:maligni yazarlik puanindan dusup dusmeme sorunsali)

fav: +5 puan. Ve aramızda kalsın, kendi kendinize benign veremiyorsunuz ama favlayabilirsiniz.kıps.

*Güncelleme: malign: -1 puan
Her malign'in +1 puan olmasından yanayım. En azından yazarlar daha rahat bir şekilde tartışır, süreklilik arz eder. Aksi takdirde sözlükte baskın olan düşünceden öteye bir şey olmaz, bu da tıbbiyeliye yakışmaz.