textbook okumadan mezun olan tıpçı – Tıbbiyeli Sözlük
Bence her kitap aynı oranda etkili değildir. Bir guyton ve Robbins evet ama lipincott okuyarak edinilen enzim bilgilerinin doktor olarak bana çok da işe yaradığını söyleyemem. Ayrıca bir çok da iyi doktor biliyorum ki bunları okumayan.. illa okuyacaksınız patofizyoloji bence önemli bir de muayene becerileri.
Kitap okumayı sevdiğimden mi bilinmez textbook almasam biraz okumaSam rahat edemem

Sınıfı geçtik bu senede mantığına karşıyım

Sınavdan çıkınca sıfırlıyorum neyi sıfırlıyorsun

Bir şey Bildiğimi iddia etmiyorum ama o textbook masamda duracak bakmak bile faydalı benim için

(bkz:not uçar textbook kalır)
Hic bir zaman bir kitabi alip da okumamisimdir buna anatomy atlasi da dahil. Her zaman hocanin notlarinin yeterli oldugunu dusunmusumdur
benim bu. değil textbook anatomi atlası bile almadan okulu bitirmiş bulunmaktayım. şahsi fikrim textbooklar bir konuda uzmanlaşmak isteyen bireylere yönelik yazılmıştır. daha membranın ne olduğunu anlamaya çalışan tıp öğrencilerine kalın kalın kitaplar önerilmekte, kendisi için işe yarar bilgiye ulaşması zorlaştırılmaktadır.

benim tavsiyem bu textbookları hatim etmiş, hangi güncellemelerin geldiğini sürekli takip eden kişilerce yazılmış olan tus kitaplarıdır. tercihen az sayfalı olanı. madem önümüzde tus diye bir gerçek var. temeli buna yönelik kurmak gerekir diye düşünüyorum. istediğin uzmanlığı alınca aç oku textbookunu ona bi lafım yok tabi.
çoğu öğrenci maalesef belki zamansızlıktan,belki de kolaya kaçmak isteyip slayt okumasından dolayı textbook okumadan mezun olabiliyor ki bunlardan biri de ben olucam.ama ileride uzmanlık kazanılınca istenilen textbook alınıp okunabilir
Hazır yeri varken okumak isteyenler de hemen gidip sıfır almasın, ikinci el candır. Buradan yazın, facebooktan bakın üst dönemden alın ama sıfıra hemen para vermeyin.
Textbook u ele alana kadar insanın çok okuyası geliyor ancak o kapak açıldığı an sıkılıp kapatıyorum
komiteden yüksek almak için textbook okunmasının faydası olmadıgı için pek yanaşılmaz. yine bir sistem sorununun sonucudur.
mekanizmalar içinde kaybolup Derya deniz olmak varken, iki kıçı kırık slayt atıp hafızaya sınava girendir.

tıpın ezber değil de bir mantığı olduğunu textbook okumadan anlamaz insan. ve fakat okuduğun o kitaplar sonra hep unutuluyor. bunun da bir çaresi yok, yazık.

(bkz:Her yerde okyanus sen boğuldun derede)