arkadaşların evlenmesi – Tıbbiyeli Sözlük
Bu yaz benim de bir kaç ilkokul arkadaşım evlendi ya da nişanlandı. Garip bir his. Ama hiç birinin düğününe gitmedim. Sen 7 sene beni arama sorma sonra "düğün var yaæ.." katiyen altın maltın takamam ben sana uğraşma hiç.
ya zaten siz arkadaş olduktan sonra bunlar çıkmaya başladıysa her seyin icindesinizdir. Tum o opusmeler koklasmalar yumusak yumusak hareketler laubali tavirlar caninizi bi hayli sıkmıştır evlensinler de kurtulayim dersiniz. ve aldiklari kararla havalara ucusursunuz. cunku duyumsamissinizdir ki evlilik aski oldurur.
Tıpta okuyan insanların ortak kaderidir. Okula başlayacağınız yaz, üniversite okumayacak olan ve hayata atılan lise mezunu arkadaşlarınız evlenir. dönem ikiyi bitirdiğinizde iki yıllık üniversite bitirip mesleğine başlayıp evlenen arkadaşlarınız olur. Dönem dördü bitirince, dört yıllık lisans mezunu arkadaşlarınız evlenir. Dönem 6 bittiğinde, evine gittiğiniz arkadaşlarınızın çocuklarını seviyor olursunuz.
insana 20 yaşında evde kalmışlık hissi verir.

Ayrıca, evlilik aşkı öldürür mü bilmem ama inşaallah arkadaşlıkları öldürmüyordur.
yakın arkadaş oldup birden sevgili olanlar ortalama bir buçuk yıllık ilişkiden sonra ayrılıyorlar.. evleneyi başaranlar da varmış.
Üniversite arkadaşlarının eş durumu sebebiyle aceleye getirmiş olduğu için beklenen hareket. Onlar çok şaşırtmıyor da;

Lisede hiç sevgilisi olmayan, utangaç, bi sevgilisi olsa ailesinden gizleyen, korkan arkadaşların sırayla evleniyor oluşu, işte buna alışamayacağım. Ben daha yeni kendimi bulmuşken onlar ne ara level atladılar..
üniversite döneminde yapılması sakıncalı olandır. fakültede evli olanlara bakıyorum da çok komik geliyor...(genelden bakarsam ''evlilik'' zaten komik bir durum.)