tıp fakültesinde çan olsa yaşanacak olaylar – Tıbbiyeli Sözlük
çan olmayan hale bakın: kan, şehvet, hırs, cinayet, not gizlemeç, başarısızlık kollamaç, şark kurnazlığı, kötü niyet... bir de çan olsa halimizi düşünemiyorum.

ne olurdu bu fakülte bir ilim irfan yuvası olsaydı?? he? neden hiç iki sıcak poğaçayı alıp yanaklarınıza bastırmamış gibi kötüsünüz? he???
çan olmadığı halde çıkarılan özetlerin sadece özet çıkaranlar grubunda paylaşıldığı ve gruptan olmayan arkadaşıyla paylaşanın gruptan atıldığı dönemler duydum.bu senaryoyu hayal bile edemiyorum. (bkz:welcome to cehennem)
Allah korusun ortam zaten gergin fakültede savaş çıkar bu sistemde bile insanlarla zar zor anlaşıyorum çan sisteminde olsak en az iki leşim vardı.
Sınıf ortalaması 60 ın altında olduğu için bizim için iyi olacaktır. Sınıfta sadece 1 2 kişiyi ortadan kaldırsak gül gibi geçinir giderdik sınıfla
Sonuçta herkes zeki , zeki olan insanların kendini bu konuda eğitmemiş olanları malesef bencil. Tabi bir de buna çan eklenince ortaya rönesans tablosu gibi bir şey çıkıyor.