recep tayyip erdoğan – Tıbbiyeli Sözlük
CIA'in nato'nun deviremediği liderdir. Zamanında kendisine en büyük nefreti taşıyan insanlardan biriydim lakin son yıllarda pkk yı fetöyü her türlü teröre destek veren Alman ve Avrupa ajanlarını devlet dairelerinden ülkenin dört bir yanından temizlemesiyle gönlümü kazanmıştır. Klavye üzerinden devlet yöneten tatlı su solcuları için Avrupa ülkeleri ve amerika hep kardeşimiz canımızdan bir parça olduğundan onlara, şu anki devletimizin siyaseti hep angarya gelecektir. İçte ve dışta bunca düşmana haine rağmen olabilecek en iyi çizgideyiz.

Lakin Akp nin min sinin temizlenmesi lazım. İçerde hala cemaat artığı gereksiz patavatsız çok fazla çürük var. Buna CHP de dahil.

Bu adama bir şey olur da yerine eski cemaat kadrolarından birisi gelirse(Gül,Davutoğlu,Bülent Arınç,Kadir Topbaş gibi) abd destekli ikinci cemaat devletine de hazır olun. Bu seferkini temizlemek de mümkün olmaz.
(bkz:eksi vermeye geldim)



başlıktaki malum şahısa gelecek olursak, atatürkü hafızalardan silmeye çalışan ve kendisini onun önüne koymak isteyen bir adet cumhurbaşkanıdır.



dini sömürerek siyaset yapmayı çok iyi bilir. halkımızın çoğunun da dinine bağımlı, muhazafazakar, eğitimsiz insanlardan oluşuyor olması onun bu denli sevilmesinin başlıca nedenidir.



sorsanız bu insanlara reis bütün dünyaya kafa tutmuştur. ülkemizin ekonomisini düzeltmiş, doları 1.30 dan 3.50ye çıkarmıştır. fetö ile başta kanka olup içeri sizdırmış, ardından fetönün yaptığı darbeyi meydanlarda halkına başkomutanlık yaparak bastırmıştır ve destan yazmıştır. ülkemize bilimde altın çağı yaşayan suriyenin vatandaşlarını sokmuş ve refah düzeyimiz 3 kat artmıştır. bütün gelişmiş dünya ülkelerinin kullandığı başkanlık sistemini getirmiş ve demokrasimiz en üst noktaya çıkmıştır.



işte bu yüzden reis (!)
Kemal kılıçdaroğlu'nun son iddiaları ve belgelerinden sonra oyumun ibresinin şahsına döndüğü siyasetçi.
"Tabipler birliği çıkmış savaşa hayır diyor. Ne tabibi ya? senin her yerin tabip olsa ne olur? Profesörmüş, senin her yerin profesör olsa ne olur?" Şeklinde açıklama yapan cumhurbaşkanımız.



Yemin ederim mükemmel tez çürütmeler, ben de yapacağım izninizle.