sekersiz cay icenlerin girdigi anlamsiz tripler – Tıbbiyeli Sözlük
On yıldır şekersiz çay içiyorum, hiç böyle bir olaya denk gelmedim. Ya zaten bizim evde çay kaşığı yok. Çayı da kavanozla içiyorum. Demir eksikliği yapıyor diyorlar da bende zaten fazla var biraz eksiliversin.

Ya benim bir arkadaş var, çay bardağı imalatçısı. Aynı yaştayız. Adam uçağa biniyor, Sri Lanka'ya gidiyor. İnanır mısın, çay banyosu yapıp yıkanmadan geri geliyor.
Adı Aynur gibi duran teyze: Şeker?
Neredeyse ben: Kullanmıyorum teşekkür ederim.
Aynurgillerden: Ya ben de bırakmak istiyorum da işte..

Açıklamasına mecbur bırakan kisilerdir. Ne yaptınız da kadın zevkini sizin nezdinizde makul bir zemine oturtmak istiyor, Ey baklava şerbetinde yüzesiceler?

Sırf bu açıklamadan sonra sekiz şeker atasım gelir. "Benobildiğinşekersiziçenlerdendeğilim"
bugün otomattan yanlışlıkla şekerli çay aldıktan sonra asıl azınlığın şekersiz içenler değil şekerli içenler olması gerektiğini düşündüren tripçikler
Bir benzeri için (bkz:şekersiz kahve içenlerin girdiği tripler)
Bizim ailede herkes şekersiz çay ve kahve içer ancak kahvenin yanında muhakkak şekerli bir şey olmak zorundadır. Çikolata mesela, nasıl olmaz? Olmalı. Ama sorsan şekersiz içeriz deriz çünkü tripse trip giderse gider bizde böyle şekerli içenler düşünsün gerisini(*)
çay kaşığı tepsiye fırlatmak falan neler gördü bu gözler (*) şekersiz çay içerim tripleri modası geçti gibi. çünkü bende şekersiz içiyorum alıştım yokluğunu hiç aramıyorum burda yazılmasa da bahsi edilecek şey değil.

(*)
Kaşığı alabilirsiniz
Başlarda açık iç alışırsın
Ne o öyle şerbet gibi
Oha üç şeker mi attın
Offffff
çayın tadı böyle iyi
Kalorisiz hayat mükemmel